Fashion

Paradekids: een bonte optocht van hippe kinderkleding (+korting!)

Of we het assortiment van Paradekids.nl eens wilden bekijken? Natuurlijk! Want wat verkopen ze daar een hoop leuke shirtjes en broeken. Ook leuk: we mogen jou korting geven.

Paradekids

Paradekids is er speciaal voor kinderen va 4 t/m 10 jaar. Niet zo gek, want de eigenaresse heeft zelf kids van 5, 7 en 9, en weet precies wat voor deze leeftijden hip is. Trendy shirtjes en stoere broeken, voor jongens en meisjes, van de merken Chat Mechant, Claesens, Molo, Moodstreet, Relaunch, WILD en Yporqué.

Kermit!

Het allerleukste vonden wij dit shirt van Relaunch, met daarop niemand minder dan onze goede vriend Kermit de Kikker! Hij verkeert in tropische sferen, en heeft het op het strand zo te zien prima naar zijn zin.

We ontvingen zelf het shirt in maat 134-140, geschikt voor kinderen van 9/10 jaar, wat ondanks de trendy strakkere pasvorm toch behoorlijk ruim (lang) valt. Fijn, zo kan het tenminste even mee en is je kind er niet binnen een paar maanden uit gegroeid.

De print is duidelijk, maar wel lekker een beetje trendy vervaagd, alsof het al een wat oudere foto is. Helemaal stoer dus, en nu al een favoriet voor de zomer.

kermit shirt

Korting

Ook enthousiast over dit shirt, of heb je op www.paradekids.nl iets anders leuks gezien (voor meisjes tippen we graag dit schattige jurkje met uilenprint van Moodstreet)? Wij mogen al onze bezoekers 5 euro korting geven op een bestelling boven de 25 euro.

Gebruik daarvoor de kortingscode PKKIDSLOG5. En, prettige bijkomstigheid: bij Paradekids betaal je binnen Nederland geen verzendkosten!