Fashion

Organic babykleding bij Lidl: op is op!

essence hidden stories

Hier worden we enthousiast van! Lidl introduceert deze maand een prachtig assortiment organic babykleding voor lieve prijsjes. Enige nadeel: op is op!

100% biologisch katoen

Organic babykleding, van 100% biologisch katoen. Hartstikke mooi, maar vaak hebben dit soort collecties flinke prijskaartjes. Het is dan ook niet het soort babykleding dat wij verwachtten aan te treffen bij Lidl, bekend om zijn budget-prijzen.

Niets is echter minder waar! De speciale collectie van Lupilu is 100% organic… en hartstikke betaalbaar! Zo zijn er kruippakjes voor €5,99, jasjes voor €8,99 en shirtjes voor €3,99. Oh, en wat te denken van die schattige schoentjes: die kosten ook maar €8,99. Extra leuk is dat alles is verpakt in mooie geschenkverpakkingen: ideaal om cadeau te geven!

Lidl babykleding biologisch katoen

Tijdelijk te koop

Hoe groot de voorraad is weten we niet, maar wat we wel weten: als hij op is, is hij op. Het betreft een tijdelijk verkrijgbare collectie, die vanaf 15 september in de Lidl winkels ligt. Bang om mis te grijpen? Sla dan alvast online je slag: vanaf vandaag vind je de collectie al op www.lidl-shop.nl. Je kunt er nu al bestellen, de bezorging volgt zodra de collectie in de winkels ligt.