Fashion

Op je lijf geschreven

Hoe komt het toch dat dat jurkje in het rek of op een afbeelding in een webshop zo leuk lijkt, maar eenmaal op jouw lijf meer weg heeft van een hobbezak? En dat beeldige topje blaast eenmaal aangetrokken je bescheiden buikje op tot enorme proporties… Kan een kwestie zijn van de verkeerde maat, maar groter is de kans dat het model gewoon niet ideaal is voor jouw lijf.

Maar ja, hoe weet je nu wat wél flatterend is? Da’s makkelijk: je zet 2style4you aan het werk voor jou! Op de website www.2style4you.com kun je je persoonlijke maten en ‘mindere puntjes’ doorgeven, waarna er automatisch een figuuranalyse wordt gemaakt. En aan de hand daarvan worden weer kledingstukken geselecteerd die op je lijf geschreven zijn!

Er wordt gewerkt met bekende winkels als Mango, Wehkamp, Esprit, Mexx en Tommy Hilfiger, waar je de getoonde kledingstukken direct kunt aanschaffen. Leuke manier van shoppen, waarbij je nooit meer gefrustreerd door verschillende webshops hoeft te struinen op zoek naar dé (voor jou) perfecte jeans bijvoorbeeld.