Fashion Schoenen

Onmisbaar: instappers!

sebago docksides

Ja ja, hakken staan mooier en maken je benen langer. Maar als je voor deze zomer schoenen zoekt waar je ook nog een beetje lekker op kan lopen adviseren wij deze heerlijke instappers!

Varen maar!

Bootschoenen zijn het, deze instappers van Sebago. Maar niet getreurd, ook als je niet van plan bent om op een zeilboot of cruiseschip te stappen kun je ze prima aan. Meer dan prima zelfs, want dit zijn echt van die schoenen die bij iedere outfit passen, en ook nog eens heerlijk lopen.

Comfort

Het comfort, en de kwaliteit, vind je nog wel terug in zijn oorsprong als bootschoen. De zool bijvoorbeeld, die is antislip: wel zo prettig als je op een boot rondloopt, die hebben nogal eens de neiging nat en glibberig te zijn.

Ook is de veter die je ziet er niet alleen voor de sier, zoals je bij veel hippe imitatie bootschoenen ziet. Deze loopt echt heel de schoen rond, en kan worden aangesnoerd. Dat voorkomt dat je uit je schoen slipt, wel zo prettig.

sebago docksides

Natuurlijk zijn de metalen ringen rond de veters roestvrij, de schoenen moeten tenslotte tegen wat water kunnen. De schoen is handgenaaid, en gemaakt van kwalitatief sterk leer, zodat de schoenen niet alleen heerlijk zitten, maar ook eindeloos meegaan.

Op het droge

Wij dragen de schoenen deze zomer niet tijdens het varen, maar gewoon op het land. Ze staan perfect onder een mooie jeans of capri, en passen door hun neutrale kleur bij iedere outfit. Sebago Docksides staan erom bekend dat ze prima geschikt zijn om de hele dag op te lopen, doe ze dus gerust aan als je een dagje gaat shoppen of op vakantie een stad gaat verkennen. Stukken comfortabeler dan de gemiddelde zomerschoen!

sebago docksides

Dit model (Sebago Docksides Chocolate Nubuck) kost €135,-. Een aardige aanschafprijs, maar zeer de moeite waard. Wij mochten al eerder schoenen van dit merk uitproberen, en kunnen je garanderen dat ze ongelooflijk lang meegaan en vrijwel slijtvast lijken te zijn. Dit mooie chocoladebruine paar voegen we toe aan onze ‘favoriete schoenen-lijstje’ van deze zomer!