Fashion winnen

Afgelopen: Nieuw bij Djeenie: 1stClass Watches (+WIN!)

We lieten je al eerder kennismaken met de leuke webwinkel Djeenie. De webshop is nu in een geheel nieuw jasje gestoken, met mooie nieuwe producten.

Als je Djeenie bezoekt zie je dat de webshop een make-over heeft gehad. Mooi strak en rustig, zodat de kleurrijke producten nog beter tot hun recht komen. Of je nu zoekt naar een specifiek product of juist naar een merk, je vindt alles nu nog eenvoudiger. Wij snuffelen maar wat graag rond in het uitgebreide, bijzondere assortiment! En het leuke is: of je nu iets voor jezelf koopt of voor iemand anders, Djeenie maakt er altijd een mooi verpakt cadeautje van.

Nieuw in het assortiment zijn de horloges van 1stClass Watches, stoere eye catchers in vele kleuren, maar ook neutraal zwart of wit. Dutch Design, we zijn er dol op, van degelijke kwaliteit. De horlogekast is nikkelvrij, de achterzijde van stainless steel. De spatwaterdichte kast is voorzien van gehard mineraal glas.

Ons favoriete model voor de komende maanden is de Combustion, een stoer model met neon bandjes. Geschikt voor dames en heren, en perfect aansluitend bij de felle kleuren trend die je ook in de mode ziet. De verkoopprijs bedraagt 49,50 euro per stuk, maar wij geven deze week 1 exemplaar helemaal gratis en voor niets weg.

Welke kleur de winnaar ontvangt blijft nog even een verrassing. Ben jij dol op verrassingen, en wil je kans maken op zo’n stoer horloge? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.