Fashion

Mooi cadeau: met wie ben jij ‘connected’?

Kaya sieraden

Met wie voel jij je zo verbonden, dat jullie harten wel 1 lijken? Je kind? Je man of vriend? Je beste vriendin? Wie het ook is, deze mooie ketting symboliseert dat gevoel prachtig.

Connected

Twee hartjes, voor altijd met elkaar verbonden. Een prachtig symbolische hanger, die je iedere dag wilt dragen. Heerlijk om cadeau te krijgen (bijvoorbeeld voor moederdag!), maar minstens zo mooi om cadeau te doen aan iemand die je lief is.

Je vindt dit kettinkje bij KAYA sieraden, waar ze een groot assortiment sieraden hebben voor mama’s, kinderen en baby’s. Stuk voor stuk liefdevol en symbolisch, en daardoor perfect als cadeau bij bijzondere gelegenheden. Zowel de hanger als de ketting zijn gemaakt van echt zilver, en kosten bij elkaar €23,95.

Ook heel leuk: een groot deel van de sieraden die je hier koopt kun je laten graveren, vaak zelfs met de hand, voor een heel bijzonder en persoonlijk cadeau. Klik hier om naar alle handgegraveerde sieraden te gaan.

kaya sieraden

Winnen

Wij mochten zelf een keuze maken uit het enorme assortiment, en kozen voor dit liefdevolle kettinkje. Omdat er altijd wel iemand is met wie je je verbonden voelt! En het leuke is… we mogen 1 van jullie ook blij maken met een zelfde exemplaar.

Wil jij dit bijzondere sieraad winnen, en de hartjes binnenkort bij jezelf of iemand anders omhangen? Doe dan snel mee met de winactie, door het formulier hieronder volledig in te vullen. De winnaar krijgt het sieraad vanzelf thuisgestuurd.

[cforms name=”kaya 24 april tm 8 mei”]