Fashion

Laat je sokken zien!

Bonnie Doon

Nu de lente zijn eerste voorzichtige intrede heeft gedaan, is het tijd om je laarzen op te bergen, en je sneakers uit de kast te halen. En om wat leuke sokken uit te zoeken!

Gek, gekker, gekst!

Toegegeven: er zijn gelegenheden waarop je niet aan kunt komen met kikkersokken. Of een paar met vrolijk gekleurde vlekken. En nee, ze passen ook zeker niet onder iedere outfit. Maar met een beetje creatieve blik kun je dit soort gekke sokken in heel wat outfits verwerken.

Echt hippe dames dragen opvallende sokken in hun pumps of ballerina’s. Iets te hip voor jou? Je kunt ze ook gewoon in je sneakers aan. Zeker de vrolijke gevlekte exemplaren doen het prima in wat hogere modellen, terwijl je de lage ‘kikkersokken’ draagt in lage gympen waar je geen sok bovenuit wilt zien komen. Dat betekent dan wel weer dat niemand ziet hoe cool je sokken zijn, wat we persoonlijk een beetje jammer vinden…

Bonnie Doon

Bij Bonnie Doon weten ze alles van beenmode, en dus ook van gekke sokken. Zo snappen ze dat het belangrijk is dat de sokken een beetje lekker zitten en van zodanige kwaliteit zijn dat ze er ook na een paar keer dragen en wassen nog prima uitzien. Verder moeten er geen dikke naden in zitten, om blaren en irritatie te voorkomen. Daardoor zijn ze misschien een klein tikkie duurder dan ‘merkloze’ sokken, maar heb je er wel veel langer plezier van.

Bonnie Doon

Ook fijn, en oh zo handig: het anti-slip strookje in de lage kikkersokken. Want oef, wat is het toch irritant als je speciale sneakersokjes na een paar minuten al van je hiel afglijden, en eerder blaren veroorzaken dan ze voorkomen. Dit handige stripje helpt dat prima voorkomen: we willen nooit meer zonder.

We wensen je een vrolijke lente!