Fashion Schoenen winnen

Afgelopen: Kidslog test SHOEPS (+WIN!)

Trekt jouw kind ook altijd zijn schoenen uit zonder de veters los te maken? Met SHOEPS hoeft dat ook helemaal niet! Wij probeerden ze uit.

Het is een ergernis van menig ouder. Sneakers met de veters nog keurig gestrikt, terwijl ze toch niet meer aan de voeten van het kind zitten. Te lui om ze los te maken, zo veel leuke dingen te doen. Maar probeer die schoenen daarna maar weer eens aan te krijgen, zonder de achterkant van de schoen in puin te drukken.

SHOEPS belooft een oplossing voor dit probleem, en uiteraard stonden wij vooraan om dat uit te proberen. Elastische veters, dat klinkt een beetje suf. Willen kinderen, zeker de wat grotere, daar wel mee gezien worden? En zijn die dingen wel een beetje duurzaam, of springen ze makkelijk los of zelfs kapot? Wij namen de proef op de som!

pvshoeps2

Op www.shoeps.nl zie je dat SHOEPS in alle kleuren van de regenboog te koop zijn. En als je een effen kleur te saai vind, kun je losse buttons kopen die je in de SHOEPS drukt, voor een vrolijk effect. Wij kozen de groene shoeps, vrolijk voor dit voorjaar, en gingen aan de slag. SHOEPS zijn losse strengen, er zitten er 14 in iedere verpakking, die je stuk voor stuk in je schoenen aanbrengt. In woorden uitleggen hoe je dat doet is lastig, het klink namelijk een stuk ingewikkelder dan het in het echt is. Dat doen we dus maar niet. Wil je een duidelijke handleiding kijk dan even op de site van SHOEPS.

Werken ze?

Maar 1 ding is duidelijk: de SHOEPS zitten zo in de schoenen, en stevig! Het ontzettend sterke silicone materiaal is enorm elastisch en duurzaam, zo belooft SHOEPS, maar toch vinden we het even eng als de schoen niet al te zachtzinnig aangetrokken wordt. Zullen ze het houden? Schieten ze los, of scheuren ze? Nee! De schoenen zijn makkelijk aan te trekken, zeker als je bij hogere modellen de bovenste gaatjes open laat, en zitten toch net zo stevig rond de voet als wanneer je veters zou gebruiken. En met SHOEPS hoef je ook geen veters los te maken als je de schoenen weer uit wilt doen. Kind blij, ouders blij.

SHOEPS kosten €9,95 per set, en gaan jarenlang mee. Zijn de schoenen te klein geworden, dan plaats je ze gewoon in het nieuwe paar. Ideaal, echt, we willen niet meer zonder. Je bestelt ze op www.shoeps.nl.

Winnen

Wij mogen twee paar SHOEPS weggeven. Na het lezen van dit stuk enthousiast geworden? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in, en geef ook de kleur aan die je zou willen winnen (voor een compleet overzicht kijk je hier).

Deze actie is afgelopen.