Fashion

Kidslog maakt kennis met LoveStation22

Nederlandse kinderkledingmerken, wij zijn er dol op! We konden dan ook niet wachten om uitgebreid kennis te maken met LoveStation22.

Dit merk, dat lekker opvalt door zijn knalrode logo, is er speciaal voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar. En niet zomaar meisjes. Meisjes met een mening! Nu hebben ze dat al snel, als het om kleding gaat, maar bij LoveStation22 mag die mening best uitgesproken zijn.

Kleding moet hip zijn, een beetje avontuurlijk, maar zeker ook draagbaar en echt meisjesachtig. Zonder tuttig te zijn, uiteraard. Deze uitgangspunten verwerkte LoveStation22 in haar collectie, die altijd limited edition is, en regelmatig wordt vernieuws. Kleine kans dus dat je straks de hele klas in hetzelfde jurkje ziet lopen, wel zo fijn. En de prijs? Die is prima!

Naast leuk, hip en trendy is LoveStation22 ook nog eens sympathiek. De ontwerpers halen vaak hun inspiratie uit de natuur, wat je terugziet in een groot aantal dieren(prints) in de collectie. En dus besloten ze van ieder verkocht kledingstuk 1 euro te doneren aan het Wereld Natuur Fonds. Goed bezig!

Moeten we je nog enthousiaster maken? Vast niet. Dat word je vanzelf als je de site bezoekt. Hier kun je doorklikken naar de webshop, maar ook een mooi vervolgverhaal lezen of een kijkje achter de schermen nemen, om maar eens wat te noemen.

lovestation222

Kidslog probeert

Goed merk, goed verhaal, goede site. Maar waar het bij een kledingmerk natuurlijk vooral om draait is de kleding zelf. En dus zochten wij een stoer doch schattig shirtje uit in de shop, om zelf eens uitgebreid te bekijken.

Wit van kleur, altijd wat riskant met kinderen, maar in de zomer oh zo leuk op de wat gebruinde huid. Op het eerste gezicht een wat simpel shirtje, opvallend door de grote, eveneens witte vis die prominent op de borst is aangebracht. Maar kijk die mouwtjes eens! Wat een heerlijke bling, al die kleine ronde glimmertjes die er kunstig op genaaid zijn. Als je wat langer kijkt zie je er allemaal patroontjes in, en als de zon erop schijnt ben je absoluut een ‘shining star’!

Het dunne shirt is heerlijk zomers, en kan op iets koelere dagen natuurlijk prima gedragen worden met een mooi hemd eronder. Hier wordt ieder meisje toch blij van? En van de verkoopprijs van €24,95 euro worden wij dat trouwens ook!