Fashion

Jeans waar moeders én kinderen blij van worden

Zodra kinderen kunnen praten, en vaak zelfs al daarvoor, laten ze hun mening duidelijk horen. Ook als het om kleding gaat. Wij gingen op zoek naar een jeans waar zowel moeders als kinderen blij van worden en vonden hem bij Indian Blue Jeans.

Indian Blue Jeans

Indian Blue Jeans is een merk voor kinderen van 2 tot 16 jaar, dat zich helemaal richt op ‘cool dudes and young hipster girls’. Met trendy collecties, vooruitlopend op de mode, voor kinderen die niet bang zijn hun eigen stijl en mening te laten zien in hun kleding.

Precies wat kinderen aanspreekt! Opvallende details, een beetje rebels, en volop keus. Er zijn maar weinig merken die zowel peuters als tieners aan zich weten te binden, maar Indian Blue Jeans krijgt het voor elkaar.

Indian Blue Jeans

En moeders dan?

Bij de kinderen raken ze dus de juiste snaar. Maar moeders dan? Worden zij ook blij van Indian Blue Jeans? Jazeker! Als je niet wilt dat je kind een soort eenheidsworst vormt met zijn of haar klasgenoten, word je sowieso al blij van dit merk. Opvallend, trendy, maar niet zodanig dat je kind het na 2 keer dragen zat is.

Waar wij vooral fan van zijn, zijn de jeans. Die zijn namelijk prima van kwaliteit, zijn er in allerlei kleuren en looks, en hebben verstelbaar elastiek in de taille, ook in de wat grotere maten. Veel merken voegen dit alleen bij de allerkleinste maatjes toe, en dus waren we blij verrast het bij Indian Blue Jeans ook in de maat 152 die we mochten uitproberen aan te treffen. Iedere moeder die een kind zonder kont heeft, weet hoe belangrijk deze toevoeging is…

Indian Blue Jeans

Zwart

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om tegenwoordig een jeans te vinden die er bij het kopen uitziet alsof hij nieuw is. De meeste varianten zijn al rijkelijk voorzien van gaten of versleten plekken. Op zich niks mis mee, kinderen vinden het mooi, maar soms wil je dat je kind er net iets, hoe zullen we het zeggen, minder versleten uitziet.

Daarom kozen wij voor een zwarte skinny jeans, model Jason. Zwart ziet er sowieso al wat netter uit, en kun je je kind met goed fatsoen ook naar wat formelere gelegenheden aantrekken. Om te zorgen dat je kind dat niet pertinent gaat weigeren, is de broek voorzien van een heel subtiel ‘slijtageplekje’ op de voorzakken, en is er qua zwart gekozen voor een variant met iets lichtere wassing, met hier en daar wat wit dat er doorheen lijkt te schijnen. Cool genoeg om je kind hem met plezier te laten dragen, netjes genoeg om moeders blij te maken. Prima broek!