Fashion Schoenen

HIP Shoe Style: sneakers kunnen ook chique zijn!

HIP Shoe Style

Draag je nooit sneakers, omdat je niet zo houdt van een sportieve look?

Wij vonden sneakers die juist een beetje glamour toevoegen aan je dagelijkse look. En het leuke is: ze zijn van HIP Shoe Style, een merk van Nederlandse bodem!

HIP Shoe Style: van eigen bodem

Lang niet iedereen weet dat we in Nederland behoorlijk wat kwalitatief heel sterke schoenmerken hebben. Veel ervan vind je in Brabant, en ook HIP Shoe Style heeft daar zijn roots.

Kenmerkend voor de meeste Nederlandse merken is de kwaliteit, die is altijd prima. Dat zie je terug in de prijs, de meeste paren van HIP Shoe Style kosten meer dan 100 euro, maar dan heb je ook wat. En… iedereen weet natuurlijk dat de uitverkoop zo zoetjes aan ook begint…

HIP Shoe Style

Chique sneakers

Wij bekeken deze sneakers uit de wintercollectie, en we zagen meteen dat we hier niet met een standaard sportschoentje te maken hadden. De kwaliteit is prima, de schoen is uitgevoerd in leer en dat merk je, en de zool is lekker stevig, en voorzien van een prima profiel. Niet onbelangrijk!

Bij de eerste keren dragen kan de schoen wat strak zitten, maar het prettige aan echt leer is dat het zich vanzelf vormt naar je voet.

En dan de looks! Alhoewel het model sportief is, en ook zodanig loopt (lees: lekker comfortabel!) is de uitvoering mooi chique, met veel glans en oog voor detail. Verschillende effecten worden mooi afgewisseld, wat voor een bijzondere schoen zorgt. Perfect om een casual outfit wat op te ‘blingen’, of juist om te dragen als je wat chiquer gekleed bent en toch comfortabele schoenen wilt dragen.