Fashion Schoenen

Het leukste uit de collectie van Bristol

Bristol zomerschoenen dames 2015

Bristol is misschien niet de eerste winkel waar je aan denkt als je een nieuwe zomeroutfit wilt kopen, maar er is zeker genoeg leuks te vinden! Wij zetten de toppers voor je op een rijtje.

Zomerschoenen

Bristol kennen we vooral van de schoenen, van de betaalbare schoenen om precies te zijn. Dat betaalbaar ook mooi, leuk en trendy kan zijn bewijst de huidige zomercollectie. Je vindt daarin de trend van nu: instappers, of slip-ons. Er zijn er verschillende, wij kozen voor deze neutrale witte met een glossy finish (€29,99).

Mooi vinden we ook de zwarte hakken met peeptoe (€35,99), echt van die schoenen die overal bij passen, lekker zomers zijn en ook op iets frissere dagen gedragen kunnen worden. Tenslotte zijn er ook nog mooie sandaaltjes met lage (€29,99) of iets hogere hak (eveneens €29,99) te vinden bij Bristol.

Bristol zomerkleding dames pastels 2015

Zomerkleding

Als het om zomerkleding gaat heeft Bristol duidelijk gekozen voor pastels. Logisch, want dat is dit seizoen de grootste trend. Wij vonden er twee leuke broeken: een heel lichte jeans (€35,99) en een zacht groene (mintgroene) broek met bretels (€39,99).

Ook schattig vonden we het nude jurkje (€29,99), wat op frisse dagen weer perfect combineert met het witte opengebreide lange vest (€29,99).