Fashion Schoenen

Het betaalbare alternatief: GUESS versus Bristol

pump zwart black guess

In Het betaalbare alternatief laten we je zien dat er goed uit zien niet altijd veel geld hoeft te kosten. Vaak zijn er voor dure producten prima goedkope alternatieven beschikbaar. Misschien wat minder van kwaliteit, of net wat minder afgewerkt, maar een keuze heb je (bijna) altijd.

Zwarte pumps

Het is iets dat eigenlijk iedere vrouw in de kast moet hebben staan: een stel goede, zwarte pumps. Tijdloos, overal mee te combineren en zowel casual als chique te dragen. Welke outfit je ook draagt, en hoe zeer je ook denkt dat je écht niet het juiste paar schoenen in huis hebt, zwarte pumps kunnen altijd.

Genoeg reden om daar in te investeren dus, zou je zeggen. Zoals met dit prachtige paar van GUESS, stijlvol afgewerkt met een glimmende rand boven de zool en van het beste materiaal. Een pump om jaren plezier van te hebben! Maar daar is het prijskaartje ook naar: 160 euro, kost dit stel. Een bedrag dat je er vast en zeker uit zult halen, maar nu misschien even niet in huis hebt.

pump zwart bristol

Het betaalbare alternatief

Het betaalbare alternatief voor deze pump van GUESS vonden we bij Bristol. Ander materiaal, minder verfijnd afgewerkt en gaat misschien wat minder lang mee, maar wel erg betaalbaar: slechts €29,99. Voor dat geld haal je een paar degelijke pumps in huis, die zeker als je dit soort schoenen niet vaak draagt maar wél in de kast wil hebben staan voor speciale gelegenheden een prima oplossing vormen.