Fashion Schoenen

Goed gemerkt

Met het nieuwe schooljaar voor de deur kan het bepaald geen kwaad om alle (nieuwe) schoolspullen, jassen, schoenen, gymspullen etc. weer eens door te lopen. Zijn ze, als ze kwijtraken, weer makkelijk te herleiden naar je kind, of staat hen een anoniem bestaan op de ‘gevonden voorwerpen’ stapel te wachten?

Om dat te voorkomen is het, het is zo simpel, belangrijk om dit soort zaken te voorzien van de naam van je kind. Je kunt met watervaste stiften, tape of borduurzijde aan de gang gaan, maar veel makkelijker is natuurlijk een kant en klaar naamlabeltje. Bij Goed-Gemerkt vind je ze in alle soorten en maten. InstrijkLabels voor kleding en andere textiel, PlakLabels voor ‘harde’ zaken, zoals broodtrommels en mobiele telefoons.

Wij hebben de labels hoogstpersoonlijk getest, en waren blij met het resultaat. De InstrijkLabels blijven, mits goed volgens de aanwijzingen aangebracht, prima zitten, ook in de was. De plaklabels zijn makkelijk aan te brengen en zelfs vaatwasser en magnetron proof. Je kunt voor de labels kiezen uit verschillende kleuren, lettertypes en kleine tekeningetjes om de boel wat op te fleuren. Ook handig: de speciale allergielabels. Is je kind allergisch voor bijvoorbeeld noten, dan kun je dat door middel van de PlakLabels nu nog makkelijker heel duidelijk laten weten.