Fashion Schoenen

Glagla

Glagla. Het klinkt een beetje raar, zeg je het te vaak achter elkaar ligt je tong in de knoop. Maar wat is het? Glagla is de nieuwste revolutie op schoenengebied. Dat zie je niet direct op het eerste oog, je kunt het design ‘opvallend en sportief’ noemen, en we weten vrijwel zeker dat er talloze fashionista’s zijn waarbij spontaan de rillingen over het lijf lopen. Maar toch zou dit best wel eens een hele grote hit kunnen worden!

Waarom? Omdat het de ultieme zomerse schoenen zijn. Ze zijn ultra licht, slechts 170 gram, je voelt nauwelijks dat je ze draagt. Daarnaast verminderen zij zweetvoeten met pakweg 50%, hebben zij een zool die schokabsorberend is, zorgen ze voor 6 graden minder warme voeten dan in vergelijkbare schoenen, kunnen ze zonder of met sokken gedragen worden, zijn ze waterbestendig én kunnen ze in de wasmachine gewassen worden.

Veel beter dan dit kun je je voeten dus eigenlijk niet bieden in zomerse omstandigheden. Of Nederland ook massaal overstag zal gaan? We wachten het even af. Mocht dat het geval zijn, dan durven zelfs wij ons er misschien wel mee op straat te vertonen…