Fashion Favourites Featured Getest Schoenen

Getest: Flossy’s

Schoenen in alle kleuren van de regenboog, die ruiken naar aardbeiden, lopen als pantoffeltjes én die in de wasmachine kunnen. En dat voor 24,95 euro. Wij bekijken ieder paar schoenen met welgemeende interesse, maar de Nederlandse introductie van de Flossy Shoes deed ons bijna watertanden. Gelukkig mochten we een paar uitproberen!

Flossy’s komen oorspronkelijk uit Spanje, en zijn daar al meer dan 25 jaar een begrip. Heerlijk om op te flaneren in zonnige oorden, lijkt ons zomaar. Ze zijn er in 13 kleuren, zowel fleurig als neutraal zwart en wit, en hebben wat weg van de bekende bootschoen qua model. Maar dan een stukje hipper en comfortabeler!

De buitenste laag van de schoen is van stevig katoen, en ook de binnenste laag is katoen. Daartussenin zit een laagje schuim, wat ervoor zorgt dat je Flossy voelt als een pantoffel. We schoven met veel plezier onze voeten erin, wat een zachtheid, echt als pantoffeltjes. Maar hoe lopen ze? Verrassend stevig! De zool is dik genoeg en bevat een goed stroef profiel, zodat je ook als je over bijvoorbeeld natte tegels loopt niet snel uitglijdt. De schoen sluit mooi aan en is stevig genoeg om je voet goed op zijn plek te houden, zonder er steeds uit te slippen.

De beloofde aardbeiengeur is, gelukkig, subtiel. De schoenen ruiken licht zoetig, maar je hoeft niet bang te zijn dat mensen je al sniffend achterna lopen: alleen als je het weet ruik je het.

Flossy’s zijn te koop via www.flossyshoes.nl en kosten 24,95 euro per paar (incl. verzendkosten). Ben je een echte Flossy addict dan koop je er meteen 4, want het vierde paar is helemaal gratis! Lage prijs, goede kwaliteit, alle kleuren van de regenboog: de perfecte zomerschoen.