Accessoires Fashion Kids

Geef jezelf of een ander een mooi sieraad!

Kaya sieraden

Wat is het meest persoonlijke cadeau dat je een ander (of jezelf!) kunt geven? Precies: een sieraad.

Met een boodschap

Een sieraad vertelt een verhaal. Soms figuurlijk, maar soms ook heel letterlijk. Deze armband bijvoorbeeld, met de tekst ‘I love you to the moon and back’. Perfect om cadeau te doen aan iemand die je heel dierbaar is (bijvoorbeeld op Valentijnsdag!), maar ook prachtig om jezelf cadeau te doen bij bijvoorbeeld de geboorte van je kind. Bij Kaya Sieraden vind je hem in drie uitvoeringen (zilver, goud of rosé goud) en in verschillende maten. Ook in kindermaten, dus deze armband is ook erg geschikt om als moeder en dochter gezamenlijk te dragen. Je kunt eventueel aan de binnenkant nog een eigen gravure laten zetten, om de armband verder te personaliseren.

Kaya sieraden

Wish upon a star

Een boodschap die niet iedereen hoeft te zien of een foto van je dierbare? Die ‘verstop’ je in dit medaillon! Je kunt er een piepklein fotootje of papiertje met tekst in kwijt, en altijd bij je dragen.

kaya sieraden

Ook dit medaillon is weer te personaliseren met een eigen gravering aan de achterzijde (de tekst aan de voorkant staat vast, ‘Wish upon a star’), en is in verschillende maten (voor dames en kinderen) verkrijgbaar. Extra leuk is het om, net als wij, een pareltje of opaal steentje naast het medaillon te hangen, voor een nog wat ‘dromeriger’ effect.