Fashion

Ganzo

Jongens komen er qua kleding vaak nogal bekaaid vanaf in vergelijking met meisjes. Waar de winkels volhangen met allerlei jurkjes, rokjes, maillotjes, shirtjes en bloesjes in alle soorten en maten, is het voor jongens vaak al moeilijk om een leuke broek met bijpassend shirt te vinden waar niet binnen no time de hele school mee rondloopt.

Elk nieuw merk dat zich specialiseert in jongenskleding is dan ook van harte welkom, en dus ook Ganzo. Ganzo staat voor een Italiaanse jongen, die erg bijdehand is en houdt van het leven. Hij is soms stoer, soms stout, soms lief, soms braaf (nou ja, braaf… eigenlijk alleen als het moet van z’n ouders), maar altijd nieuwsgierig en avontuurlijk, zo zeggen de mensen achter dit merk.

Dat vertaalt zich in een leuke voorjaars/zomercollectie die is opgedeeld in College (maar dan wel stoer!), Streetwear en Beachwear. Voor alle kleding in de collectie (in totaal ongeveer 40 verschillende kledingstukken) geldt dat het draagbaar, maar vooral ook fashionable is. De lijn begint bij maat 92 en loopt door tm 176, prijzen gaan van 14 euro voor bv een korte broek tot 70 euro voor een jas.

Bekijk voor meer kleding en schoenen ook eens ons Kinderkledingoverzicht.