Fashion

Feestjurkjes

Heb je ze al zien hangen in de winkels, al die leuke jurkjes? Da’s als je het ons vraagt het leukste van de hele feestdagen periode! Wij zetten een aantal exemplaren voor je op een rijtje.
Met zwart zit je altijd goed, en voor een wat spannendere look kun je natuurlijk flink een de slag met accessoires. Het halterjurkje linksbovenaan komt van WE en kost 49,95 euro, het jurkje daaronder heeft smallere bandjes in de nek en is van Esprit, 99,95 euro.

Rechtsbovenin zie je een eenvoudig jurkje van WE (29,95 euro), dat ook na de feestdagen nog prima draagbaar is. Het strapless jurkje van Modstrom is te koop via Dresses Only en kost 99,95 euro.

(klik op afbeelding voor groter beeld)

Durf jij voor kleur te gaan? Wij kozen een aantal spectaculaire exemplaren voor je uit! Wat dacht je van de paars-blauwe lange jurk mét strik van comma (139,95 euro)? Of ga je helemaal los in de knalroze, prachtige, jurk van Karen Millen (299 euro)? Liever iets minder chique? Bij Desigual kun je terecht voor het korte bontgekleurde jurkje (109 euro) dat ook na de feestdagen een aanwinst voor je kledingkast is.

(klik op afbeelding voor groter beeld)