Fashion Schoenen

Feestelijke schoenen

De naderende feestdagen vormen natuurlijk het perfecte excuus om weer eens een nieuw paar schoenen te kopen! Wij zetten de leukste, feestelijkste en opvallendste modellen voor je op een rijtje.
De schoenen linksbovenin (Dolcis, 34,95 euro) lijken op de ingeburgerde ‘klassieke veterschoen met hak’, maar hebben door de open bovenkant een leuke extra. Daarnaast zie je een paar mooie zwarte pumps van New Yorker (29,95 euro), die het prima doen onder een feestjurkje maar het na de feestdagen ook prima doen onder bijvoorbeeld een stoere jeans.

Het grijze, klassieke model linksonderin vonden we bij Manfield (79,95 euro). Fijn aan grijs is dat het bijna overal bij past, een goede investering dus! Het glanzende model met strikje tenslotte is van Geox (119,95 euro), bekend om de goede pasvorm en ademende zool. Fijn als je een feestje hebt dat tot in de late uurtjes doorgaat.

(klik voor grotere afbeelding)

Wil je in december echt eens uitpakken. Dat kan. We hebben de volgende, water in de mond doen lopende, suggesties voor je.

Het rode paar met bloemetje op de (open) neus is van Manfield (89,95 euro) en doet het natuurlijk perfect onder een zwart jurkje. Dat geldt ook voor de spectaculaire rode pumps van Karen Millen (270 euro), daarmee word je niet snel over het hoofd gezien!

Mooi roze is niet lelijk, bij deze super heels van New Look (60 euro). Perfecte party shoes. Mooi goud vonden we in de collectie van Elsa Coloured Shoes (110 euro), stijlvol en chique, zonder ook maar enige twijfel te laten bestaan over wie de prinses van het bal is.

(klik voor grotere afbeelding)