Fashion Schoenen

Het leukste uit de zomercollectie van Bristol

Shoppen! Wij zijn er dol op, en dus duiken we met veel plezier de zomercollecties van verschillende merken in, om jou de leukste kinderkleding te laten zien. Dit is de collectie van Bristol!

Schoenen

Ouders weten Bristol goed te vinden voor kinderschoenen. Logisch, want de prijzen zijn er laag en de collectie is groot. Dit seizoen valt op dat Bristol bovenop de trends zit. Zo zijn er veel instappers te vinden, dé zomertrend op schoenengebied. Voor jongens zijn ze uitgevoerd met een zomerse print (€15,99), terwijl voor meisjes is gekozen voor een glossy finish (€9,99).

Daarnaast vielen voor jongens de stevige groene sneakers (€25,99). Welke jongen kun je niet uittekenen op sportschoenen, en deze zijn ook nog eens met klittenband. Fijn voor jongens die hun veters nog niet kunnen strikken, of er niet altijd zin in hebben. Maar het is vooral de vrolijke kleur groen die ons opviel, echt zomers! Voor meisjes kozen wij voor de zilveren ballerina’s met een bandje over de wreef (€15,99). Ballerina’s hebben nogal eens de neiging verloren te worden tijdens het spelen, maar met dit handige bandje wordt die kans een stuk kleiner!

Bristol kinderkleding zomer

Kleding

Ook voor kinderkleding kun je naar Bristol. Wij kozen voor jongens voor de knaloranje bermuda (€19,99) met loshangende bretels als geinig extraatje. Er zijn zat zomerse shirts die hier prima op staan, onze keus viel op deze zeeblauwe (€9,99), die ook nog eens lekker stoer oogt.

Voor meisjes kozen we de broek met een glanzende coating (€19,99), heel hip en makkelijk te combineren. Bijvoorbeeld met dit roze truitje (€17,99), dat aan één kant een kort mouwtje heeft, en aan de andere kant een smal bandje. Leuk detail!