Fashion

De leukste voorjaarsjassen voor jongens en meisjes

In de lente is het tijd voor een nieuwe jas: warm genoeg voor op frisse dagen, maar dun genoeg voor het doorbrekende zonnetje. Dit zijn de leukste voorjaarsjassen voor kinderen!

De leukste voorjaarsjassen voor jongens en meisjes

De leukste lentejas voor jongens vinden wij deze van Tumble ’n Dry (€69,95). Stoer en sportief, met grijze mouwen en glimmend blauw, en ook nog eens warm genoeg voor de wat frissere voorjaarsdagen. Dit soort baseball jassen voor jongens zijn al jarenlang favoriet, en de trend lijkt nog niet op zijn einde. Onze tweede keus is een eveneens sportief model van Shoeby (€34,95). Dit doorgestikte jasje is ook nog eens lekker betaalbaar!

De leukste voorjaarsjas voor meisjes is als je het ons vraagt het felgekleurde jasje van Gsus Junior (€49,95). Reken maar dat je opvalt met deze jas, met al die vrolijke kleuren! Handig is dat deze lentejas een capuchon heeft: er wil nog wel eens een regenbuitje vallen in het voorjaar tenslotte! Ook erg leuk vonden we de knalgele jas van H&M (€29,99). Ook deze voorjaarsjas is lekker opvallend, en zal met name meisjes die een beetje getint zijn prachtig staan. Geel is één van de trendkleuren dit voorjaar, dus hip is ‘ie ook nog eens!