Fashion

De leukste spijkerjasjes voor de lente

spijkerjasje WE

Te warm voor een echte jas, te koud om zonder jas naar buiten te gaan: in de lente kun je niet zonder een spijkerjasje in je kast. Dit is onze top 5.

Het klassieke spijkerjasje

Het ultieme jeansjasje is donkerblauw, voorzien van knopen en licht getailleerd. Onze nummer 1 voor dit voorjaar is dan ook dit spijkerjasje van WE (€49,95). Helemaal goed, een ingedragen look, overal mee te combineren en vanwege het klassieke ontwerp een echte basic voor in je kledingkast.

spijkerjasje Primark C&A

Variaties

Natuurlijk kun je ook op het klassieke jeans jasje variaties maken. Door eens een andere kleur er tegenaan te gooien bijvoorbeeld. De lichtste variant met kant is van Primark (€19,-) en door zijn heerlijk lage verkoopprijs onze nummer 2. C&A (€24,90) kiest een iets klassiekere lichte jeans als basis voor het jasje, en eindigt op plaats 3 in onze spijkerjasjes top 5.

spijkerjasje H&M Marks & Spencer

Apart

De helblauwe kleur van het spijkerjasje dat op plaats 4 is terecht gekomen (H&M, €49,99) maakt dat dit jasje opvalt, maar ook net iets minder makkelijk te combineren valt. Mooi als je al een klassiek spijkerjasje in je kast hebt hangen, en op zoek bent naar iets anders. Op plek 5 vind je tenslotte dit jasje (€56,95) uit de Indigo Collection bij Marks & Spencer terug. Door het opvallende design een heel keurig jasje, net iets gekleder dan het standaard spijkerjack.