Fashion Schoenen

De leukste sneakers voor de lente

sneakers H&M

Wat zijn de leukste sneakers voor deze lente? Wij zetten de allerleukste voorjaarsgympen voor je op een rijtje!

Black is the new black

Zwart: altijd goed. Nou ja, bijna altijd. De schoenen in kwestie moeten ook nog een beetje mooi en betaalbaar zijn. Deze zwarte sneakers van H&M (€24,99) zijn dat. De gympen zijn netjes afgewerkt, trendy en passen overal bij. Dit zijn de beste gympen voor dit voorjaar!

sneakers nike sarenza

Gaaf!

Op plek twee plaatsen we deze sneakers met print van Nike, te koop bij Sarenza (€125,-). Misschien niet geschikt voor iedere dag, door het opvallende design, maar wat zijn ze mooi. Echte ‘ik wil het, ik wil het, ik wil het!’ sneakers.

sneakers lente Primark New Yorker

Plaats 3, 4 en 5

Op plaats drie vind je deze roze sneakers van New Yorker (€19,95). Opvallend door de kleur, het opvallende patrook en de lekker dikke, verende zolen. Vind je roze iets te heftig, kies dan voor nummer vier: de witte sneakers van New Yorker (€29,95). Lastig om ze ook echt mooi wit te houden, maar doe toch je best, want helemaal ‘clean’ komen deze witte gympen het best tot hun recht.

Op plek 5 tenslotte vinden we deze grappige en goedkope sneakers van Primark. Sportief, maar toch trendy, en met een verkoopprijs van slechts €13,- is er geen enkele reden om ze te laten liggen.