Fashion Schoenen

De leukste instappers voor dames

Instappers dames

Als er één soort schoen is waar je deze lente en zomer niet omheen kunt, dan is het wel de instapper. Bootschoenen, noemden we ze vroeger. Dit zijn de allerleukste.

Instappers

Het heerlijke aan instappers is, de naam zegt het al, dat je er zo in kunt stappen. Zonder sokken, uiteraard! Deze ‘bootschoenen’ lopen net wat comfortabeler dan de meeste slippers, en zien er minstens zo trendy uit. Het fijne is dat de meeste exemplaren lekker betaalbaar zijn, zodat je deze zomer meerdere paren instappers aan kunt schaffen. Wij tippen bovenstaande modellen.

De roze instapper van C&A is een echte klassieker, je hebt hem al voor €12,90. Neutraal kleurtje, dat overal bij kan, prima! De paarse van H&M heeft een slangenhuid look, en is met €24,95 wat duurder maar nog steeds goed betaalbaar. Spotgoedkoop is de wit/zilveren met de wat dikkere zool van Primark, voor slechts €9 heb je dit paar in huis! De instappers met watermeloen print van Keds (via Sarenza, €64,-) zijn de duurste van het stel, maar dan ook de enige merkschoenen in onze top 4.