Fashion Schoenen

De leukste gympen voor jongens en meisjes

Geen lente zonder een paar nieuwe gympies! Wij zetten de leukste, opvallendste en handigste gympen voor jongens en meisjes voor je op een rijtje.

Eng!

Van de gympen van H&M schrikken we een beetje. Niet vanwege de prijs, alhoewel, deze is zo laag dat onze mond ook openvalt (€8,99, een schijntje!). Maar zit er nou een monster verstopt in dit gympie? Hartstikke stoer modelletje voor kleine jongens!

Lui…

Is jouw kind wat lui? Kan het wel veters strikken, maar schopt het zijn of haar schoenen liever uit zonder de veters los te maken? Probeer dan eens de gympen met een ritsje aan de zijkant. Van H&M, prima betaalbaar (€12,99) en goed genoeg om een lente en zomer mee te gaan.

Kwaliteit

Naast deze goedkope gympen zijn er natuurlijk ook gympies van bekende merken. Die zijn vaak wat beter van kwaliteit, al wil dat niet zeggen dat alle goedkope schoenen slecht zijn. Deze exemplaren van RedRag (jeansuitvoering, €89,95) en Converse (met mooie glitters, via Sarenza, €48,-) zijn duurder dan de exemplaren die je bij H&M vindt, maar gaan over het algemeen ook net wat langer mee én zijn net wat opvallender afgewerkt.

Keuze genoeg dus, in alle prijsklassen!