Fashion

De leukste buitenspeelkleding

Het seizoen om buiten te spelen breekt weer aan! Dat vraagt om vrolijke, makkelijke kleding die tegen een stootje kan. Dit is de leukste buitenspeelkleding.

Stoere kleding voor meisjes

Bij het stevigere buitenspeelwerk kunnen meisjes geen rokjes of jurkjes gebruiken. Kies voor een lekkere hooded sweater, zoals deze gebloemde van H&M (€19,99), met bijvoorbeeld een legging of tregging eronder. Kies voor een stevige stof die tegen een stootje kan, en waar je vlekken niet direct op ziet, zoals deze van Shoeby (€19,95).

Ook leuk is de good old tuinbroek. De tuinbroek voor meisjes is weer helemaal terug van weggeweest, en in allerlei winkels te vinden. Wij vonden deze in de rekken van H&M (€29,99).

buitenspeelkleding jongens name it H&M Shoeby

Buitenspeelkleding voor jongens

Jongens hebben bij het buitenspelen behoefte aan kleding die makkelijk zit, niet te snel vlekken vertoont en er ook nog een beetje leuk en stoer uitziet. Het handige vest van Name it (€29,95), dat op koele lentedagen ook meteen de nek warm houdt, is helemaal goed. Op de groene broek met zakken aan de zijkant van Shoeby (€24,95) valt een grasvlek niet zo snel op, net als op de groene broek van H&M (€14,99). Deze is ook nog eens super comfortabel!