Fashion Favourites

De leukste badkleding

Nieuwe badkleding kopen. Zijn er vrouwen die daar echt blij van worden? T valt toch meestal niet mee, in zo’n pashokje constateren dat je behoorlijk wit bent, en er in de loop van de winter toch weer ergens een rolletje bij is gekomen… Zet je toch er maar even overheen, want er is veel leuks dit jaar als het op bikini’s en badpakken aankomt.

We beginnen met badpakken. Nog steeds een klein beetje het ondergeschoven kindje, want een bikini is hipper, maar toch is er weer steeds meer keus. Zoals het zomerse, aquakleurige, badpak van Beachlife (79,95 euro), voorzien van een gezellig strikje tussen je borsten. Bristol heeft een behoorlijk diep uitgesneden exemplaar in de collectie (14,99 euro), dat gelukkig middels een touwtje bij elkaar wordt gehouden. Pluspunt: het riempje dat heel strategisch een klein buikrolletje kan verbergen.

Freya heeft een mooi zwart wit badpak (89,95 euro) in haar collectie, door de verspringende print wordt de aandacht slim afgeleid van eventuele zwembandjes, prettig. New Look tenslotte heeft een badpak voor dames die écht willen opvallen. Gestoken in talloze pailletten (40 euro) zal men weten dat jij het strand betreedt!

Natuurlijk is er ook op het gebied van bikini’s weer volop keuze. Freya is geliefd bij vrouwen met een wat grotere cupmaat, zij hebben voor werkelijk iedereen het perfecte exemplaar, zoals dit strapless zwarte model (51,95 en 29,95 euro). En natuurlijk kun je ook bij Hunkemöller weer terecht voor tal van bikini’s. Onze favorieten: de tijdloze zwarte (24,99 + 12,99 euro) en de opvallend in marinestijl (19,99 en 14,99 euro) gestreepte setjes.