Fashion Schoenen winnen

Afgelopen: Win KICKERS voor jongens en meisjes

Ken je KICKERS? Dit opvallende, vrolijke en eigenzinnige merk is al sinds 1970 te koop, en heeft ook hele leuke kinderschoenen.

Het begon allemaal in 1970, toen de oprichter van KICKERS zijn inspiratie haalde uit de musical HAIR. Er moesten schoenen komen die aansloten bij deze ‘way of living’, voor het individu, om jezelf te laten zien.

Dat werden KICKERS, herkenbaar aan de groene en rode stip onder de zolen, die ook meteen aangeven of je de rechterschoen of juist de linker vast hebt. Na verloop van tijd werd ook een kinderlijn op de markt gebracht, en nu, vele jaren later, vind je daarin nog steeds leuke, opvallende en kwalitatief goede schoenen.

Neem nu deze blauwe sneakers. Ze komen uit de jongenscollectie, maar wij denken dat er ook heel wat meisjes met veel plezier op lopen. Stoer, mooie kleur, met een opvallend accent. Daar kun je mee voor de dag komen!

pvkickers2

En deze leuke meisjesboots, die lijken redelijk neutraal. Maar KICKERS zou KICKERS niet zijn als er niet een leuk, kleurrijk randje in de laars werd verwerkt, om hem net dat beetje extra te geven. Daar houden we van! Meer informatie vind je op www.kickers.com.

Wij mogen deze week de jongensschoenen (maar ook geschikt voor meiden!) weggeven in maat 34, en de meisjeslaarzen in maat 31. Wil jij ze winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.