Baby etalage

Goedemorgen en slaap zacht met Zwitsal

Er zijn van die producten die je baby vooral bij het wakker worden nodig heeft, terwijl andere juist meer geschikt zijn om te gebruiken vlak voor het slapen gaan. Zwitsal geeft nu nog duidelijker het verschil aan.

Goedemorgen!

In de Zwitsal Goedemorgen lijn vind je Vochtige washandjes om je kindje snel even op te frissen, Haarlotion voor zachte en lekker geurende haartjes en Haargel om een mooi kapsel te creëren. Precies wat je aan het begin van de dag nodig hebt, herkenbaar aan de blauwe accenten en het wakker wordende Zwitsal baby ‘Kleintje’ op de verpakking.

Slaap zacht

Om de dag rustig af te sluiten gebruik je de producten met het paarse accent: De Bad- & Wasgel, de Body Crème Lotion en de Massage Oliegel, allemaal heerlijk geurend naar lavendel. Daar wordt je kleintje rustig van, zodat het fijn de nacht in gaat.

Zwitsal

Verbeterd

De producten in deze lijnen zijn onlangs door Zwitsal verbeterd, zodat ze nog zachter zijn voor je kleintje. Wij mochten ze onlangs zelf uitproberen, en zijn vooral fan van de Massage Oliegel uit de Slaap zacht lijn. Heerlijk om je ukkie mee in te smeren, en lichtjes te masseren voor het slapen gaan. De lavendel en kamille laten je kindje heerlijk ruiken en zorgen voor ontspanning, terwijl de oliegel de huid zacht en soepel maakt. Ook perfect geschikt om droge velletjes extra mee te verwennen!