Entertainment

Kidslog zoekt verkoeling op Netflix

Heerlijk die zomer! Maar als, op onze vakantiebestemming of thuis, de temperaturen iets te hoog oplopen zoeken we graag even verkoeling.

Verkoeling vind je met kinderen in de vorm van een zwembadje, een ijsje, een koel glas drinken… of gewoon even rust! En, we bekennen het eerlijk, voor zo’n rustmomentje pakken we er graag een beeldscherm bij.

Omdat afkoelen als je het ons vraagt ook in de hersenen plaatsvindt, kiezen wij bij voorkeur ‘koele’ films uit. Maar geen tv-zender die in deze tijd van het jaar iets uitzendt waar sneeuw aan te pas komt natuurlijk… Gelukkig zijn we bij Netflix zelf de baas, en nemen we een deze maand een kijkje in het ‘ijzige’ assortiment dat je op ieder moment van het jaar, op ieder verhit moment van de dag kunt aanzetten.

Neem nu Disney’s Frozen! Niet alleen prachtig, voor het hele gezin, maar ook nog eens op en top koel. Sneeuwwitje, is er ook zo een, alleen al door de naam. Kleintjes kijken graag Pingu, een vrolijke pingu├»n die niet alleen cool is, maar ook nog eens onder koele omstandigheden leeft. En de Sprookjesboom film werkt ook reuze verkoelend natuurlijk!

Geen zin om hartje zomer met de winter bezig te zijn? Natuurlijk kun je ook ‘gewoon’ kiezen voor een andere film of serie. Keuze genoeg! Je kunt ook nog eens per gezinslid een lijst met aanraders samenstellen, handig om eens even de tijd voor te nemen, zodat je als de nood hoog is altijd iets klaar hebt staan voor de kids.