Dvd Speelgoed winnen

Afgelopen: Win Wardo’s Wonderschool prijzen

Vanaf 5 oktober is het tweede seizoen van de goochelserie Wardo’s Wonderschool te zien op TeleKids. Wij geven bijpassende prijzen weg!

Wardo’s Wonderschool

Op de Wonderschool maakt Wardo de Verwonderaar jouw wereld wonderlijk met grote en kleine wonderen. In zijn handen worden ook alledaagse voorwerpen bijzonder, wat zelfs Wardo verwondert. Iedere les is er tijd voor een wonderlijke afspraak in het Wonder-Theater in Kids Wonderland. Hier wordt Wardo verwondert door jonge verwonderaars. Ze laten hem hun meest wonderlijke wonder zien. Terug in zijn Wonder School leert Wardo de kijker de kunst van het verwonderen. Hij legt een wonder uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die je vast wel in huis hebt. Zo kan je meteen zelf aan de slag gaan en iedereen laten geloven in iets dat helemaal niet kan, want de wonderen zijn de wereld echt nog niet uit.

Nick Nielsen

Het hoofdpersonage Wardo wordt gespeeld door Nick Nielsen. Nielsen startte zijn carrière als goochelaar/illusionist door in 2001 Nederlands Jeugd Kampioen, en een jaar later Nederlands Kampioen, goochelen te worden. Nick gaf optredens in meer dan 10 landen, bijzondere high-lights waren de optredens tijdens de eerste stadion concerten van Tiësto en het optreden op de verjaardag van wereldster Shakira.

Winnen

Bij HEMA vind je heel veel leuke Wardo’s Wonderschool spulletjes. Wij mogen daar ook iets van weggeven: de DVD van het eerste seizoen en een doeboek. Wil jij kans maken op 1 van de 3 setjes? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.