Dvd winnen

Afgelopen: Win Titanic op DVD

Direct bij de release in 1997 was de film Titanic al een klassieker. Nu, 15 jaar later, is de film ge-remasterd en voor het eerst beschikbaar op Blu-ray, om hem nog intenser te beleven.

Is er iemand die het verhaal nog niet kent? Rose (Kate Winslet) de jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante verloofde. Jack (Leonardo DiCaprio), de charmante, ruimdenkende artiest, die het hart van Rose steelt tijdens een cruise op het schip R.M.S. Titanic. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een adembenemende race om te overleven.

Er zijn maar weinig films die er, ondanks het feit dat werkelijk iedereen weet hoe hij af zal lopen, zo goed in slagen om een sfeer neer te zetten, je het verhaal in te trekken en je nooit meer los te laten. Titanic is een echte klassieker, die je keer op keer kunt bekijken.

Wij mogen deze week 2 exemplaren van de DVD weggeven, met daarop niet alleen de film, maar ook 29 verwijderde scenes en een alternatief einde. Net zo benieuwd als wij? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.