Dvd winnen

Afgelopen: Win The Sound of Music (Blu-ray)

Het is 45 jaar geleden dat The Sound of Music als film verscheen, en dat wordt dit jaar gevierd. Zeker in de aanloop naar de feestdagen is The Sound of Music onze absolute favoriet als je hebt over knus samen een film kijken. En misschien doe jij dat binnenkort ook wel!

Het verhaal kennen we allemaal. Het speelt zich af aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog, in de Oostenrijkse Alpen. Het gaat over Maria Rainer, een jonge vrouw die in het klooster van Nonnberg klaargestoomd wordt om non te worden, waarvoor ze volgens moeder overste nog niet rijp is. In afwachting moet ze als gouvernante aan de slag bij het gezin Von Trapp. Maria laat de zeven kinderen zingen en dansen. Haar muziek heeft een helende kracht voor de jonge Von Trapps die nog niet helemaal over het verlies van hun moeder heen zijn. Maar hun vader, de norse Kapitein Von Trapp, lijkt niet zo makkelijk te vermurwen. Hij stuurt Maria terug naar het klooster. Als hij ziet hoe zijn kinderen wegkwijnen, roept hij haar terug en uiteindelijk kan ook hij niet weerstaan aan haar betoverende optimisme. De muziek zal het gezin nog veel dichter bij ekkaar brengen. Als het leger de kapitein oproept om voor de Nazi’s te gaan vechten, zal opnieuw de muziek voor de redding zorgen.

Dit najaar verscheen deze klassieker op Blu-ray, in full HD en met spectaculair mooi geluid. Wij mogen deze week een exemplaar weggeven. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.