Dvd winnen

Afgelopen: Win The Proposal op dvd

Nu Sinterklaas het land uit is, maken wij ons op voor de donkere dagen voor kerst. Dé tijd van het jaar waarin het heerlijk op de bank hangen is, met een warm glas thee, koekjes en een lekkere film. En die hebben we voor je!
Je maakt deze week kans op de dvd The Proposal, met in de hoofdrollen Sandra Bullock en Ryan Reynolds. Wanneer de invloedrijke redactrice Margaret (Sandra Bullock) uitgezet dreigt te worden naar haar vaderland Canada, waardoor ze haar topbaan kwijt raakt, komt ze met een wel heel spannend plan. Ze dwingt haar niets vermoedende en komische assistent Andrew (Ryan Reynolds), met wie ze al jaren in de clinch ligt,  om zich met haar te verloven. Tegen een paar persoonijke voorwaarden gaat hij hiermee akkoord en reist het slecht bij elkaar passende stel naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Al snel voelt Margaret zich als een vis op het  droge. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de gevolgen.

Een fijne smulfilm, die vanaf 9 december te koop is op Blu-ray en DVD. Wil jij de dvd winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vermeld bij ‘Antwoord’ je leeftijd.

Deze actie is afgelopen.