Dvd winnen

Afgelopen: Win SpongeBob 3D: Spons op het Droge op DVD of Blu-ray

Goed nieuws voor alle SpongeBob fans: de bioscoopfilm SpongeBob 3D: Spons op het Droge is vanaf 17 juni te koop op DVD en Blu-ray. Wij geven hem weg!

SpongeBob 3D: Spons op het Droge

In SpongeBob 3D: Spons op het Droge heeft een mysterieuze slechterik Bikinibroek aangevallen. Hoe het met SpongeBob en zijn vrienden afloopt zie je in deze live action 3D animatiefilm!

Het leven in Bikinibroek kan niet op voor SpongeBob en zijn vrienden zeester Patrick, zeurpiet Octo, wetenschapper Sandy en Meneer Krabs. Maar als het recept van de krabburger wordt gestolen, moeten de twee aartsvijanden SpongeBob en Plankton samenwerken om het op te nemen tegen piraat Burgerbaard.

De Nederlandse versie werd ingesproken door o.a. Frank Lammers, Lex Passchier, Sander de Heer, Jan Nonhof en Lottie Hellingman.

SpongeBob 3D: Spons op het Droge

 

Winnen!

Wij geven twee exemplaren van SpongeBob 3D: Spons op het Droge op DVD weg, en één op Blu-ray. Kans maken, en de hele zomer genieten van deze film? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in, en geef aan waar je voorkeur naar uit gaat.

Deze actie is afgelopen.