Dvd winnen

Win Sing op DVD! (afgelopen)

Vanaf 3 mei is Sing te koop op DVD en Blu-ray. Op zoek naar een leuke DVD om met het hele gezin te kijken? Alvast voor in de auto, op weg naar vakantie? Doe dan mee aan de winactie!

Sing

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla en een punk-rock stekelvarken. Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale.

Vrolijk

In Sing zitten meer dan 65 vrolijke, bekende popsongs verwerkt, die kinderen (en volwassenen natuurlijk ook!) gezellig mee kunnen zingen. Sing is, als je het ons vraagt, dan ook de perfecte film om een lange autorit een stuk draaglijker mee te maken.

Winnen

Wij geven 2 exemplaren van Sing op DVD weg, aangevuld met een leuk stickervel. Wil jij zo’n setje winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in. Winnaars ontvangen hun prijs automatisch thuis.

Deze actie is afgelopen.