Dvd Speelgoed winnen

Afgelopen: Win Peppa prijzen

Je hebt de afgelopen weken al heel wat leuke Peppa spulletjes voorbij zien komen. Nu wordt het nog leuker: je kunt mooie prijzen winnen!

Wij zijn fan van Peppa, en dat mag iedereen weten. En omdat we ervan overtuigd zijn dat er ook heel wat Kidslog bezoekers en hun kinderen dol zijn op dit vrolijke varkentje, geven we leuke prijzen weg.

Peppa’s Push & Go Auto

Peppa gaat een stukje rijden. Samen met Mama Big en Papa Big stapt zij in hun mooie rode auto, die als je er op drukt uit zichzelf weg rijdt. Broem broem! Peppa’s Push & Go auto is lekker groot, en geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Peppa 5 DVD Box

Dol op de avonturen van Peppa op Nick Jr? Je kunt ze ook bekijken op DVD. Deze mooie box bevat maar liefst vijf DVD’s, met daarop in totaal 50 afleveringen van ongeveer 5 minuten. Dat betekent heel veel kijkplezier! De DVD’s die je in deze box vindt zijn ‘Picknicken’, ‘Verstoppertje’, ‘Pannenkoeken’, ‘De Boomhut’ en ‘Mijn Verjaardag’.

Peppa 5 DVD Box

Winnen!

Wij geven deze week een pakket weg, waarin je zowel de Peppa’s Push & Go Auto als de Peppa 5 DVD Box vindt. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.