Dvd winnen

Afgelopen: Win Paw Patrol prijzen

Kleine kinderen zijn dol op Paw Patrol, de serie die sinds vorig jaar te zien is op Nickelodeon. Nu is deze serie voor kinderen van 2-5 jaar er ook op DVD!

De serie gaat over zes stoere pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. De whizzkid weet op een unieke manier alle problemen op te lossen en beschikt over een goed gevoel voor humor. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Of het nu gaat om Marshall (brandweerhond), Chase (politiepup) of Skye (vliegt hoog in haar heli), alle puppy’s hebben een unieke persoonlijkheid en bijzondere vaardigheden.

De speciale PupPack op hun rug helpt ze in alle situaties, van het redden van kittens tot het beschermen van een trein tegen een aardverschuiving. Het maakt de Paw Patrol niet uit hoe groot het avontuur is, ze hebben altijd nog tijd om te spelen, te lachen of voor een krab achter hun oor van Ryder.

pvpawpatrol2

Winnen!

Vanaf 5 november is de eerste DVD van Paw Patrol, met daarop 26 afleveringen. Natuurlijk geven wij deze week exemplaren weg, samen met deze hele leuke knuffels! Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.