Dvd winnen

Win PAN op Blu-ray (afgelopen)

Het klassieke verhaal van Peter Pan komt opnieuw tot leven in de avonturenfilm PAN, vanaf 24 februari te koop op 3D Blu-ray™, Blu-ray™, DVD en VOD.

Wij vertellen je er deze week meer over en geven 2 exemplaren van de Blu-ray weg!

PAN

In PAN ga je met de ondeugende 12-jarige Peter (Levi Miller) op een ongelooflijke reis en ervaar je een wereld, zoals je die nog nooit had voorgesteld!

De weesjongen wordt meegenomen naar het magische Neverland: een fantastische wereld vol piraten, elven en krijgers. Hij beleeft geweldige avonturen en gevechten op leven en dood, terwijl hij probeert het geheim van zijn moeder te ontrafelen.

Samen met Tiger Lily (Rooney Mara) en zijn nieuwe vriend James Hook (Garrett Hedlund) gaat hij de strijd aan tegen de gemene Blackbeard (Hugh Jackman) en ontdekt hij zijn ware lot en wordt hij de legendarische held Peter Pan, die eeuwig jong blijft.

PAN

Winnen

Wij mogen deze week 2 exemplaren van de Blu-ray PAN weggeven. Benieuwd naar het klassieke verhaal van Peter Pan in een nieuw jasje? Doe dan snel mee aan de winactie, door simpelweg het onderstaande formulier volledig in te vullen.

Deze actie is afgelopen.