Dvd winnen

Afgelopen: Win One Day prijzen

Het is bijna Valentijnsdag, en dus tijd voor een heerlijke romantische film. Onze tip? One Day, met o.a. Anne Hathaway, vanaf morgen te koop op DVD.

One Day is gebaseerd op de internationale bestseller De Eerste Dag van David Nicholls. Een film om bij weg te zwijmelen, een meeslepend verhaal over de onverwachte wendingen die de liefde en het leven kunnen nemen.

15 juli 1988. Na één dag samen te hebben doorgebracht, ontstaat er tussen Emma Morley (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturges) een vriendschap voor het leven. En dat terwijl het tegenpolen lijken te zijn; Emma is een idealistisch en ambitieus type, dromend van een betere wereld. Dexter daarentegen is een rijke charmeur die de wereld als zijn eigen grote speeltuin ziet. Twee decennia lang kijken we op 15 juli hoe het met Em en Dex gaat en hoe hun levens met elkaar verwikkeld zijn. Hun relatie verschuift in de loop der jaren, totdat ze zich op een bepaald punt in hun leven realiseren dat, waar ze naar zoeken en op hopen, dichterbij is dan ze al die tijd hebben gedacht. Totdat die ene dag in 1988 voor altijd een andere betekenis krijgt…

Wij mogen deze DVD en het boek waar de film op gebaseerd werd, in een speciale filmeditie, deze week weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.