Dvd winnen

Afgelopen: Win leuke kinderdvd’s!

Onlangs verschenen er drie hele leuke DVD’s voor jonge kids in de winkels. Wij geven deze week exemplaren weg.

Chuggington: De Verkenners – Start de Reddingsdienst
Op RTL Telekids is Chuggington de serie waarmee peuters en kleuters vertrouwd worden gemaakt met de wereld van treinen, stoomlocomotieven en conducteursfluitjes. In dit eerste extra lange avontuur, De Verkenners – Start de Reddingsdienst, maken de vaste Chuggington-karakters Wilson, Brewster, Koko en Skylar diverse spannende avonturen mee, waarin ook educatieve elementen een rol spelen zoals goed luisteren en eerlijk zijn bijvoorbeeld.

Mike de Ridder 3 – Magische Avonturen
Ondanks zijn zeer hedendaagse naam leeft Mike de Ridder in de middeleeuwen. En hij is nog in opleiding. Mike’s motto luidt: ‘Doe je best om te leven als een ridder!’, maar helaas lukt dat niet altijd. Op dit derde deel staan vijf vrolijke verhaaltjes, waarin bekende ridder-elementen als een zwaard, een koninkrijk en een heer voorkomen. Niet alleen voor jongens, maar ook zeker voor meisjes geschikt. Waarom? Er verschijnt een heuse prinses op het toneel! Mike de Ridder wordt in Nederland bij de KRO (Zappelin) uitgezonden. In België is de serie op Ketnet te zien.

Strawberry Shortcake – Glimmerberry Bal
En nu het woord prinses toch is gevallen… Dat zijn de meiden van Strawberry Shortcake niet, al zien ze er wel zo uit in deze extra lange editie van de kleurrijke, populaire animatieserie. In drie afleveringen, die samen één film vormen, bereiden ze zich voor op het Glimmerberry Bal. Maar voordat het feest kan beginnen, moet eerst de balzaal worden aangepakt. Want wat doet die kikker daar? Zoals altijd komen ze erachter dat samenwerken belangrijk is om te slagen. Strawberry Shortcake wordt in Nederland uitgezonden door RTL Telekids, en is ook te zien op het themakanaal van Telekids via Ziggo, UPC en Caiway.

Wij mogen al deze DVD’s deze week weggeven. Wil jij kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in, en vergeet niet aan te geven welke titel je voorkeur heeft.

Deze actie is afgelopen.