Dvd winnen

Afgelopen: Win The LEGO Movie prijzen

Deze week is het zover: vanaf 18 juni is The LEGO Movie te koop op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD. Wij geven hele leuke shirts weg om dat te vieren!

Wie hem in de bioscoop al heeft gezien weet al hoe geweldig leuk deze film is. We volgen Emmet, een doorsnee, braaf LEGO® mini-figuurtje, dat door een misverstand wordt aangezien als de ‘speciale’ die de wereld komt redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur.

The LEGO Movie is lachen, voor jong en oud, en zeker kinderen die veel met LEGO spelen zullen het geweldig vinden de oh zo bekende figuurtjes, steentjes en bouwsels opeens in een film te zien spelen.

pvlegomoviedvd2

Om de release op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD te vieren mogen wij deze week 3 blauwe, en 3 roze shirtjes weggeven. Hele unieke exemplaren! De shirts zijn ongeveer 52 cm lang en 42 cm breed. Wil jij er eentje winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in en geef aan of je een blauw of roze shirt wilt winnen.

Deze actie is afgelopen.