Dvd winnen

Win LEGO Friends op DVD

Eindelijk is het zover! De eerste twee DVD’s van LEGO Friends liggen vanaf 1 april in de winkels. En wij geven ze natuurlijk weg.

LEGO Friends

In Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Zij beleven avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes.

Alle vriendinnen hebben zo hun eigen karakter. Olivia is de intelligene milieuactiviste, Stephanie de zelfverzekerde, sociale leider van de groep, Emma is een echte fashionista, Mia een echte dierenliefhebber en Andrea houdt van muziek en zingt geweldig. Zet deze meiden bij elkaar, en ze lossen ieder probleem samen op.

LEGO Friends DVD

Op 1 april verschijnen er twee DVD’s met op allebei drie afleveringen van 21 minuten, ruim een uur per DVD dus. Friends are forever en Friends together again zijn de eerste DVD’s van LEGO Friends, geschikt voor alle leeftijden.

Winnen!

Wij geven de LEGO Friends DVD Friends are forever én Friends together again deze week drie keer weg. Wil jij kans maken op een exemplaar? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.