Dvd Film winnen

Win Hannah Montana The Movie prijzen

Vanaf 25 november is Hannah Montana The Movie verkrijgbaar op Disney DVD Deluxe Edition en Disney Blu-ray Combo Pack. En om dat te vieren mogen wij deze week een aantal mooie prijzen weggeven!

Miley Stewart leidt een dubbelleven. Overdag is ze de doodgewone scholiere Miley, ’s avonds verandert ze met pruik in het popidool Hannah Montana. Zo heeft ze roem en kan ze overdag toch zichzelf zijn. Maar zo makkelijk is dat niet…

Wanneer Hannah Montana’s stijgende populariteit al te groot dreigt te worden, grijpt  haar vader in. Hij neemt haar mee naar haar geboortestad Crowley Corners, Tennessee, om haar kennis te laten maken met het echte leven. Miley moet alle glitter en glamour van haar leven nu inruilen voor een versleten spijkerbroek op de familieboerderij. Al snel vraagt ze zich af of ze zowel Miley Stewart als Hannah Montana kan zijn. Bovendien is een roddeljournalist erachter gekomen waar ze verblijft, waardoor haar dubbelleven bekend dreigt te worden. Zal ze met een beetje hulp van haar vrienden een keuze kunnen maken tussen Hannah en Miley?

Wij mogen deze week 2 dvd’s van Hannah Montana The Movie weggeven, en daarnaast ook nog eens 2 leuke poppen waarmee je Miley in Hannah Montana kunt transformeren. Winnen? Vul dan snel onderstaand formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt.

Deze actie is afgelopen.


nickbag 300x250 ii