Dvd winnen

Win een romantische tour door Amsterdam of dvd box

14 februari is het Valentijnsdag, het kan je niet ontgaan zijn. De winkels barsten uit hun voegen van de cadeautjes, en ook op dvd gebied is er veel leuks. ‘Moulin Rouge’, ‘Romeo+Juliet’ en ‘Australia’, allen van regisseur Baz Luhrmann verschenen gezamelijk in een verzamelbox, die naast deze dvd’s ook nog een cd met een selectie onvergetelijke songs uit de films bevat.

Ter ere van de release van deze verzamelbox mogen wij een wel heel bijzondere prijs weggeven. Het Amsterdams Historisch Museum biedt een combinatie van een stadswandeling en rondleiding om verliefd op te worden. De tocht bestaat o.a. uit een intieme wandeling door de Amsterdamse grachtengordel. Na vele 16e- en 17e -eeuwse grachtenpanden te passeren en van buiten te beschouwen, zal de wandeling uiteindelijk uitmonden in het museale grachtenpand Willet-Holthuysen. Het museum is compleet ingericht in 19e-eeuwse stijl en toont de rijkdom en pracht van weleer. Daarnaast mogen we ook nog 2 exemplaren van de Baz Luhrmann dvd box weggeven!

Heb jij wel zin in een romantische wandeling met je geliefde? Of wil je liever de dvd box winnen? Doe dan snel mee met deze winactie door simpelweg onderstaand formulier in te vullen, en bij Antwoord aan te geven waar je voorkeur naar uit gaat: de romantische tour door Amsterdam of de dvd box. Wil je allebei wel winnen, dan mag je natuurlijk ook gewoon 2 keer meedoen. Met de prijswinnaars van de tour wordt persoonlijk contact opgenomen.