Dvd winnen

Afgelopen: Win een Z@ppelin DVD

Zijn jouw kids ook zo dol op de programma’s van Z@ppelin? Vanaf 24 februari zijn ze niet alleen dagelijks te zien op tv, maar ook te koop op DVD.

In totaal zullen er 10 DVD’s verschijnen in de Z@ppelin collectie, deze week is het de beurt aan de eerste 2 delen. Op deel 1 beleven kinderen avonturen met De Smurfen, Kabouter Plop, Sesamstraat, Sprookjesboom, Pingu, Bol & Smik en Dip & Dap, terwijl op deel 2 Piet Piraat, nijntje, Bumba, TiTaTovenaar, Koekeloere, Sprookjesboom en XMIX centraal staan.
Natuurlijk worden de filmpjes afgewisseld met liedjes, net als op tv, gezongen door Nienke, het vriendinnetje van Z@ppelin.

Wij mogen deze week van zowel deel 1 als deel 2 drie exemplaren weggeven. Maar daar moet je wel iets voor doen! Laat je kind een tekening/verhaaltje/gedichtje/knutsel met zijn of haar favoriete Z@ppelin karakter maken. Dit kun je vervolgens naar ons mailen (zappelin@kidslog.nl) of opsturen per post (Kidslog/Z@ppelin actie, Ottersveen 134, 3205VG Spijkenisse). Vergeet bij je inzending niet de naam en leeftijd van je kind te vermelden, het adres waar de evt. prijs heen mag en een voorkeur voor deel 1 of deel 2. Inzenden kan t/m 1 maart. Veel plezier!

Let op: maandag hadden wij een mailstoring! Als je na het verzenden van je berichtje een errormelding kreeg, verstuur hem dan nog een keer.