Dvd winnen

Afgelopen: Win de DVD Woezel en Pip in de Tovertuin

Vanaf 18 maart a.s. ligt de eerste DVD van Woezel en Pip in de winkel. Het gaat om een registratie van ‘in de Tovertuin’, de succesvolle theatershow ban het populaire duo.

De theatershow die meer dan 100 keer in Nederland te zien was, is gebaseerd op verhalen uit de Woezel en Pip boekjes. Woezel en Pip gaan samen met hun vriendinnetje Bettina Holwerda op een magische rondreis door de tovertuin, waarbij alle vriendjes van Woezel en Pip ook aanwezig zijn. De show wordt afgewisseld met Woezel en Pip liedjes bekend van het eerste en derde boekje.

Woezel en Pip komen in de levendige en fantasierijke show tot leven door middel van handpoppen. De verhaallijnen en muziek zijn geschreven door o.a. Dinand Woesthoff, die als directeur eigenaar van Dromenjager intensief betrokken is bij de ontwikkeling van alle Woezel en Pip producten. De DVD is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en duurt ongeveer een uur.

Wij mogen deze week 5 exemplaren van deze DVD weggeven. Kans maken? Vul in onderstaand formulier je naam en adresgegevens in, en misschien valt er binnenkort een exemplaar op je deurmat!