Dvd winnen

Win de dvd of goodies van Kung Fu Panda

Deze week is het zover: de bioscoophit van deze zomer, Kung Fu Panda verschijnt op dvd. Hoofdrolspeler is Po, de enthousiaste en beetje klungelig dikke panda, die zijn dagen slijt in het noedelsrestaurant van zijn vader, terwijl hij dagdroomt van een carrière als Kung Fu meester. Per toeval wordt hij uitgekozen om tot de wereld van Kung Fu toe te treden en naast zijn grote idolen te schitteren — de legendarische krijgers Tigress, Crane, Mantis, Viper en Monkey—onder leiding van de goeroe, Meester Shifu. Voor ze er erg in hebben, komt de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung But om wraak te nemen. Is Po de Kung Fu held die hij hoopt te zijn en kan hij iedereen beschermen? Po zet alles op alles om te slagen en komt erachter dat zijn zwakte uiteindelijk zijn grootste kracht is!

Om de release van deze dvd te vieren, mogen wij deze week wat leuke prijzen weggeven. Wat dacht je van een Kung Fu Panda masker, of een mooie set kleurpotloden? Of misschien win je wel de dvd! Om hier kans op te maken lees je snel verder en doe je mee aan onze actie.

Daarnaast vind je, ter ere van deze release, op onze kleurplaten pagina nu een aantal mooie Kung Fu Panda kleurplaten. Print ze uit, en maak er wat moois van!

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijzen zsm.