Dvd winnen

Win de dvd ‘De bijenkoning’ van Mega Mindy

Deze week ligt er weer een nieuwe dvd van Mega Mindy in de winkel, ‘De bijenkoning’ genaamd. Hierop vind je weer 3 nieuwe avonturen van deze Vlaamse superheldin.

De bijenkoning
In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant De Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien. Kan Migrain deze keer de zaak zelf oplossen of wordt het opnieuw Mega Mindy?

De magische magnetiseur
Migrain is druk aan het oefenen voor het jaarlijkse golftoernooi van de politie. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man weer kan laten lopen. Oma Fonkel hoopt dat hij ook haar pijnlijke rug kan genezen, maar Mieke en Opa Fonkel hebben er hun twijfels over. Dit klinkt verdacht … Mega-Mindy time!

Femme fatale 
Er is ingebroken in de kluis van de baron. Papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien, behalve Mieke. Zij vindt de barones een versierde, schatrijke blonde slagroomtaart. Als dat maar goed komt … gelukkig is er nog altijd Mega Mindy!

Wij mogen deze week 3 exemplaren weggeven. Vul in onderstaande formulier bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt in, en wellicht komt de dvd er binnenkort aan!

Deze prijsvraag is afgelopen, winnaars ontvangen de dvd zsm.